Kurser och lösningar

Vårt utbud innefattar

RING +46 08-440 90 30 | KONTAKT

Företagsspecifik utbildning eller öppen kurs

  • Företagsanpassade utbildningar anpassas till era behov av utveckling. Tillsammans med ert företag sätter vi oss ner och diskuterar vad ni vill förbättra, varför det är viktigt och vilket resultat ni vill uppnå. Företagsanpassade utbildningar förläggs till den plats som passar er bäst, lokalt, nordiskt eller globalt.

  • På öppen utbildning träffar du deltagare från andra eller liknande sälj-, service- eller ledarskapsmiljöer vilket ger möjlighet till intressanta erfarenhetsutbyten. Läs mer om öppna kursdatum och priser

Oavsett om vårt samarbete avser en punktinsats, ett komplement till era interna utbildningar eller ett omfattande utbildningsprogram för chefer, säljare och servicegivare kan vi hjälpa er.

Blended Learning

Klassrumsträning, e-Learning, on-the-job-Learning - magin för att skapa en bestående beteendeförändring finns i mixen av aktiviteter! Genom att lyfta in planerade och spontana inlärningsaktiviteter i er organisation kan vi skapa en lärande organisation där utbildningsinsatserna blir en uppskattad del i det dagliga arbetet.

Blended Learning används idag av flera av våra kunder för att skapa en tidseffektiv utbildningsmiljö med engagemang före, under och efter en utbildningsinsats.


Välj den bästa utbildningslösningen?

AchieveGlobal är en del av Miller Heiman Group, vi har mer än 50 års erfarenhet av att leverera säljträning, serviceträning och ledarskapsprogram.

  • Att hjälpa våra kunder att nå ökad framgång är vår främsta drivkraft. Vårt engagemang och professionalism i varje uppdrag hjälper er att nå uppsatta mål. Våra team av erfarna konsulter, tränare och projektledare tar fram, levererar och styr framgångsrika projekt, såväl i Norden som globalt.

  • Vi ser träning som ett system som stärker inlärningsprocessen över en längre tidsperiod. Ingen säljträning, serviceutbildning eller ledarskapsutbildning kan förändra beteenden på bara några få dagar. För att nå bestående resultatförbättring måste det finnas en systematiskt uppföljning och fördjupning och som samarbetspartner säkerställer vi att er utbildningsinvestering ger långsiktiga resultat.

För långsiktig beteendeförändring och effekt rekommenderar vi kontinuerlig uppföljning, sambesök, individcoaching och reinforcement. Till samtliga utbildningar finns individuella uppföljningsverktyg och moduler för coaching av färdigheter.

Våra konsulter och projektledare arbetar med väl inarbetade processer som stödjer er från det inledande analysarbetet till de avslutande utvärderingsaktiviteterna och vår prisbelönta lärmodell skapar en varaktig beteendeförändring som ger resultat för individen och organisationen. Du tränas av certifierade och erfarna tränare som ser till att vald utbildning genomförs enligt ert specifika behov av träning.

RING +46 08-440 90 30 | KONTAKT