Partners

Strategy Execution och AchieveGlobal tillhör Informa Koncernen, http://www.esi-intl.se
Strategy Execution är Sveriges ledande utbildningsföretag inom projektledning med marknadens mest omfattande kursprogram. Målet är att tillhandahålla utbildning och projektledningslösningar som resulterar i framgångsrika projekt och goda affärsresultat för sina kunder.

Läs mer om Projektledarutbildning och PMP certifiering

Ring oss på telefon 08-555 403 80


utbildning.se och AchieveGlobals samarbete avser företagsspecifika och öppna kurser samt föreläsningar, där utbildning.se initierar projekten och AchieveGlobal genomför.

utbildning.se är idag Sveriges ledande portal för kompetensutveckling och drivs av FindCourses Global AB som grundades 2004. Målet är att hjälpa personer i arbetslivet att hitta rätt utbildning, via ett antal utbildningsguider på internet och i tryckt form. Den främsta kanalen är www.utbildning.se där de samlat över 5000 utbildningar från 400 olika utbildningsföretag. utbildning.se bygger på att du enkelt och användarvänligt ska få den absolut nödvändigaste informationen presenterad på en väldigt kort tid.

Läs mer: http://www.utbildning.se


Competensum är vår samarbetspartner i Södra Sverige. Vårt samarbete avser säljutbildningen PSS Säljträning och kundserviceutbildningen QSS Servicekvalitet där AchieveGlobal ansvarar för kursinnehållet och arrangören Comptensum genomför utbildningen.

För mer information om kursdatum i Skåne, kontakta Competensum och Eva Marminge, Tel. 0431-40 27 80.

Läs mer: http://www.competensum.se


Medhouse samarbete med AchieveGlobal avser säljutbildningarna WAS Säljstrategier och PSS Säljträning där arrangören MedHouse genomför och AchieveGlobal exklusivt ansvarar för innehållet. MedHouse tränare är certifierade av AchieveGlobal och äger rätten att genomföra utbildningarna WAS Säljstrategier och PSS Säljträning.

Kontakta MedHouse, Per Öberg tel. 070-922 40 24 för mer information och kursdatum.

Läs mer: [http://www.medhouse.se)