Partners


ESI och AchieveGlobal tillhör Informa Koncernen, http://www.esi-intl.se
ESI är Sveriges ledande utbildningsföretag inom projektledning med marknadens mest omfattande kursprogram. Målet är att tillhandahålla utbildning och projektledningslösningar som resulterar i framgångsrika projekt och goda affärsresultat för sina kunder.

Läs mer om Projektledarutbildning och PMI certifiering

Ring oss på telefon 08-555 403 80 eller skicka ett email till information@esi-intl.se


Informa Sweden - IBC och AchieveGlobal är systerbolag i Informa Koncernen, http://www.informasweden.se

IBC arbetar med konferenser, kurser och företagsevenemang inom många områden. De är ett dynamiskt och snabbt växande företag vars affärsidé är att arrangera konferenser och kurser som ligger i tiden. Målsättningen är att ge deltagare kunskap, inspiration och nätverkande med hjälp av de främsta experterna inom respektive område.

Läs mer: http://www.informasweden.se


Motivation.se har som främsta ambition att publicera intressant innehåll för sina läsare. Då och då ger vi utrymme åt områdesexperter, partners och andra skribenter med särskild kompetens som får möjlighet att dela med sig av sin kunskap inom sina områden. Motivation.se samlar kunskap, forskning och strömningar inom ledarskap, motivation och goda prestationer på en lättillgänglig plats. Allt för att du ska kunna fortsätta utvecklas, hålla dig uppdaterad och samtidigt hinna med din dagliga verksamhet. Bli medlem

Läs mer: http://www.motivation.se
Läs mer: http://www.motivation.se/partner/achieveglobal


utbildning.se och AchieveGlobals samarbete avser företagsspecifika och öppna kurser samt föreläsningar, där utbildning.se initierar projekten och AchieveGlobal genomför.

utbildning.se är idag Sveriges ledande portal för kompetensutveckling och drivs av FindCourses Global AB som grundades 2004. Målet är att hjälpa personer i arbetslivet att hitta rätt utbildning, via ett antal utbildningsguider på internet och i tryckt form. Den främsta kanalen är www.utbildning.se där de samlat över 5000 utbildningar från 400 olika utbildningsföretag. utbildning.se bygger på att du enkelt och användarvänligt ska få den absolut nödvändigaste informationen presenterad på en väldigt kort tid.

Läs mer: http://www.utbildning.se


Competensum är vår samarbetspartner i Södra Sverige. Vårt samarbete avser säljutbildningen PSS Säljträning och kundserviceutbildningen QSS Servicekvalitet där AchieveGlobal ansvarar för deltagarmaterialet och arrangören Comptensum genomför utbildningen.

För mer information om kursdatum i Skåne, kontakta Competensum och Eva Marminge, Tel. 0431-40 27 80.

Läs mer: http://www.competensum.se


Medhouse samarbete med AchieveGlobal avser säljutbildningarna WAS Säljstrategier och PSS Säljträning där arrangören MedHouse genomför och AchieveGlobal exklusivt ansvarar för deltagarmaterialet. WAS och PSS ingår i Medhouse utbildningskonceptet MedAcademy. MedHouse tränare är certifierade av AchieveGlobal och äger rätten att genomföra utbildningarna WAS Säljstrategier och PSS Säljträning.

Kontakta MedHouse, Per Öberg tel. 070-922 40 24 för mer information och kursdatum.

Läs mer: http://www.medhouse.se


7thsign och AchieveGlobal har samma kreativitet, professionalism och engagemang och vi kan genom erfarenhet och flexibilitet framgångsrikt möta kundernas varierande behov.

7thsign har sitt kontor i Helsingborg/Mörarp och drivs av Henrik Nilsson, som är av AchieveGlobal certifierad PSS tränare och därmed äger rätten att sälja och genomföra säljutbildningen PSS Säljträning.

Läs mer: http://www.7thsign.se


PR Events arbetar med företagsevenemang som är lämpliga för kund – och personalvård. Samarbete sker med seriösa evenemangsproducenter, idrottsklubbar och förbund. Exempel på mycket efterfrågade evenemang är: Fotboll- och ishockeymatcher, musikaler och konserter samt anpassade specialevents. PR Event och AchieveGlobal samarbetar för att ge våra kunder en helhetslösning vid företagskickoffer och event.

Läs mer: http://www.pr-events.se